سیر سیاه برای کبد چرب خوبه 8

10 مورد از مهم ترین خواص و مضرات سیر سیاه برای سلامتی

همچنین، راهکارهای درمانی برای کبد چرب شامل تغییرات در شیوه زندگی و مصرف قرص سیر سیاه می‌شود که می‌تواند بهبود قابل‌توجهی در استئاتوز کبد و پروفایل لیپیدی داشته باشد. از این رو، مصرف سیر سیاه به عنوان یک تکمیل‌کننده غذایی می‌تواند به بهبود عمل‌کرد کبد و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن کمک کند و بخش اصلی از استراتژی درمانی بیماری کبد چرب غیر الکلی باشد. سیر سیاه به دلیل داشتن خواص درمانی گوناگون، برای بهبود سلامت عمومی بدن مفید است.

این سیر با باکتری‌ها و ویروس‌های موجود در گوارش مبارزه می‌کند و از یبوست و سرطان روده پیشگیری می‌کند. پس از خرد کردن یا له کردن سیر، بهتر است ۱۵ دقیقه قبل از استفاده آن را کنار بگذارید، سپس آنرا مصرف کنید. این روند، میزان ترکیبات مفید سیر را افزایش داده و کارایی آنزیم‌های آن را بهبود می‌بخشد.

کریستن وایت، متخصص تغذیه، دمنوش گیاه قاصدک را پیشنهاد می‌کند، زیرا ادرارآوری طبیعی است و به بدن در دفع سموم کمک می‌کند و در تولید صفرا برای هضم بهتر نقش دارد. کبد در فرایند سم‌زدایی از بدن عملکردی فوق‌العاده دارد، اما اگر می‌خواهید این فرایند را بیشتر تقویت کنید، کارشناسان پیشنهاد می‌کنند خوراکی‌های تلخ یا حاوی گوگرد مصرف کنید. در حالی که هر دو شکل سیر خام و پخته فواید زیادی برای سلامتی دارد، تفاوت‌هایی نیز بین آن‌ها وجود دارد. یکی از دلایلی که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند، سیر را به صورت پخته مصرف کنند، کاهش بوی تند آن است، این موضوع می‌تواند مصرف سیر را برای برخی افراد راحت‌تر کند تا بوی تند آن موجب آزار افراد نشود. سیر سیاه به طور کلی ماده‌ای مقوی و مفید است و همه می‌توانند از آن در برنامه‌ی غذایی خود استفاده کنند.

همچنین استفاده از سیر سیاه به صورت موضعی می‌تواند به درمان شوره سر و افزایش درخشندگی و لطافت مو کمک کند. سیر سیاه باعث جلوگیری از ریزش موها می‌شود و در بالا بردن ایمنی بدن نقش اساسی ایفا می کند. وجود ترکیبات منحصر به فرد در سیر مانند آلیسین می تواند برای بدن بسیار مفید باشد .

از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند. محصولات ما عاری از هرگونه مواد افزودنی شیمیایی و از دل طبیعت پاک بدست شما می رسند. همراهی شما در انتخاب محصولات طبیعی، گامی مهم به سوی سلامت و رفاه جامعه است.

آلیسین مانند یک آنتی اکسیدان عمل کرده و رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کند و در نتیجه جلوی رشد سرطان را می‌گیرد. با استناد به مجله کشاورزی و شیمی غذا در ۲۰۱۳، آلیسین موجود در سیر می‌تواند از طریق مکانیزم آپوپتوز (مکانیزم خود تخریبی) باعث مرگ سلول‌های سرطانی شود. اگرچه سیر سیاه بسیار مفید است، اما مصرف بی‌رویه‌ی آن مانند هر ماده غذایی دیگری می‌تواند موجب عوارض جانبی شود.


سیر سیاه شرکت oab
سیر سیاه شده
سیر سیاه فرآوری شده
سیر سیاه در شیردهی
سیر سیاه در شیراز
سیر سیاه صادراتی
سیر سیاه صبح ناشتا
خوردن سیر سیاه صبح ناشتا
خواص سیر سیاه صبح ناشتا
شامپو سیر سیاه صحت